همه دانشجویان متقاضی خوابگاه اسکان داده شدند

مدیر امور دانشجویی دانشگاه: تمام دانشجویان متقاضی در خوابگاه های دولتی اسکان داده شده اند.

بر اساس سیاست های معاونت فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه کلیه دانشجویان متقاضی در خوابگاههای ملکی و استیجاری دانشگاه اسکان داده شدند.

مدیر دانشجویی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت : بر اساس سیاست های معاونت فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه کلیه دانشجویان متقاضی در خوابگاههای ملکی و استیجاری دانشگاه اسکان داده شدند .

فرشاد شاکری با اشاره به وجود 261 نفر دختر و پسر متقاضی خوابگاه دانشجویی در نیمسال اول گفت : با برنامه ریزی و تلاش مسئولان خوابگاه تمام این دانشجویان در خوابگاه دولتی اسکان داده شدند . این در حالیست که علاوه بر این آمار دانشجویان میهمان ، جابجایی و انتقالی نیز اسکان داده شدند.

وی با اشاره به اینکه حفظ حرمت و احترام  به دانشجویان از اولویت های کاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است افزود : خوشبختانه این امر سبب شده است تا در این دانشگاه در خصوص اسکان دانشجویان با مشکل صنفی دانشجویی رو به رو نشویم.

۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸