اولین بار در کشور ، قرص مخمر در کرمانشاه تولید می شود

دکتر رضا تحویلیان به همراه تیمی موفق به ثبت اختراع روش تولید قرص مخمر شد .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری تولید قرص مخمر در کرمانشاه برای اولین بار در کشور خبر داد.

دکتر رضا تحویلیان که به همراه تیمی موفق به ثبت اختراع روش تولید فرص مخمر شده اند، با بیان اینکه در حال حاضر پودر مخمر به عنوان محصول جانبی در کارخانه تولیدکننده خمیر مایع جهت تهیه خمیر نان تولید می شود، اظهار کرد: این پودر یک مکمل غذایی مناسب برای کودکان، زنان باردار و ورزشکاران محسوب می شود.

تحویلیان افزود: این ماده حاوی مقادیر زیادی ریزمغذی از جمله انواع ویتامین B است که بسیار برای بدن ضروری است.

این متخصص فارماسیوتیک با بیان اینکه قرص مخمر از پودر مخمر ساخته می شود، اظهار کرد: دانش ساخت این قرص در کشور وجود نداشت و قرار بود آن را از خارج کشور وارد کنند.

وی با بیان اینکه تولید قرص مخمر تکنولوژی پیشرفته ای می خواهد، اظهار کرد: خوشبختانه توانستیم این تکنولوژی را به شکل بومی به دست آوریم و در حال حاضر روش تولید این قرص ثبت اختراع شده است.

به گفته تحویلیان دانش فنی تولید این قرص طی قراردادی از طرف دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شرکت «نان مایع زاگرس» واگذار شده و این شرکت باید در آینده ای نزدیک کارخانه ای را راه اندازی و تولید قرص مخمر را با استفاده از پودر مخمر به دست آمده آغاز کند.

۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴