بازدید های دوره ای معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه از خوابگاه ها

دکتر علی بخشی : تمام همکاران حوزه معاونت فرهنگی ، پیگیر خواسته های منطقی و به حق دانشجویان هستند .

خوابگاه های دانشجویی دختران و پسران شهید مفتح دیشب میزبان معاون ، مدیران و مسئولین حوزه معاونت فرهنگی ، دانشجویی بود .

به گزارش روابط  عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ،  دکتر رضا علی بخشی همراه با مدیران و روسای ادارات این حوزه در بازدیدهای جداگانه از امکانات رفاهی ، فرهنگی و ورزشی خوابگاههای دانشجویی دیدن کردند .

در یکی از این بازدیدها که در تاریخ 26/8/93 در خوابگاه دانشجویی شهید مفتح اتفاق افتاد ، دکتر رضا علی بخشی در محل نمازخانه خوابگاه ، پذیرای دانشجویان بود و از نزدیک با مسائل و مشکلات رفاهی آنها آشنا شد ، در این دیدار صمیمانه دانشجویان ضمن تشکر از خدمات مسئولین رفاهی ، فرهنگی  افزایش تعداد اردوهای دانشجویی ، افزایش سیستم های کامپیوتری ، افزایش سرعت اینترنت و تعداد کتابهای  موجود در کتابخانه ها را خواستار شدند .

دکتر علی بخشی در پاسخ به نیازهای دانشجویان گفت: تمام همکاران حوزه معاونت فرهنگی ، پیگیر خواسته های منطقی و به حق دانشجویان خواهند بود .

بازدید خوابگاه مفتح - 2