هدایت دانشکده دندانپزشکی به دکتر شریفی واگذار شد

نشست تکریم دکترحمید رضا مظفری ومعارفه دکتر روح اله شریفی به عنوان رییس دانشکده دندانپزشکی صبح روز دوشنبه سوم آذر ماه برگزارشد.

در این نشست دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه از تلاش های دکتر مظفری برای راه اندازی دانشکده دندانپزشکی تقدیرکرد.

وی با تعریف تقوا در مدیریت گفت : یک مدیر با تقوا اگر میخواهد حوزه ای را تحویل بگیرد نباید گذشتگان را تخریب کند و کار و فعالیت دیگران را نادیده بگیرد و وعده های عوام فریبی و غیر ممکن را ندهد و با حسن خلق دیگران را به دور خود جمع کند .

در این نشست همچنین دکتر مظفری گزارشی از روند احداث دانشکده و راه اندازی آن را ارائه داد و از تمامی کسانی که در راه اندازی این دانشکده همکاری نموده اند قدردانی کرد.

دکتر روح اله شریفی نیز برنامه های خود برای دانشکده دندانپزشکی از جمله افزایش نسبت هیئت علمی به دانشجو‘ ارتقاء وضعیت هیئت علمی ‘ راه اندازی مجله علمی پژوهشی و مرکز تحقیقاتی را اعلام نمود.