فرمانده سپاه نبی اکرم: از تمام کسانی که در راه اندازی بیمارستان صحرایی نقش داشته اند تشکر می کنم

سردار ریحانی در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی:هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تفکر خالصانه بسیج حکمفرما شده است.

فرمانده سپاه نبی اکرم کرمانشاه در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی در بخش سرمست با اشاره به وجود روحیه بسیجی در دانشگاه ، توجه به مردم را اصلی ترین شاخصه این روحیه معرفی کرد.

سردار ریحانی پیروی از دستورالعملهای دینی را راهکار مناسبی برای پیشرفت بهداشت در جامعه معرفی کرد و خواستار توجه جدی تر به مقوله سبک زندگی برای دستیابی به سلامت در جامعه شد.

وی ضمن سپاس از تمام دست اندرکاران راه اندازی بیمارستان صحرایی خدمت رسانی به محرومین را یکی از اهداف انقلاب اسلامی دانست و گفت: امیدواریم با ترویج بهداشت در میان مردم به جایی برسیم که دیگر نیازی به احداث بیمارستان نباشد بلکه مردم با پیشگیری مانع بوجود آمدن بیماری شوند.