هفتمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در کرمانشاه برگزار می شود.

کارشناسان : بهتر است در اجتماعات ، اصول بهداشتی را برای پیشگیری از شیوع بیماری هایی چون آنفلوانزای نوع آ مراعات کنیم.

به مناسبت هفته ولایت و عید غدیر خم، هفتمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی با همکاری اداره کل تربیت بدنی استان کرمانشاه، هیات ورزشهای همگانی استان و دستگاه های اجرایی، نظامی و انتظامی استان کرمانشاه می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، هفتمین  همایش بزرگ راهپیمایی با هدف توسعه فرهنگ ورزش همگانی در سطح جامعه روز بیستم آذر ماه در شهر کرمانشاه برگزار می شود.

این همایش قرار است از ساعت 8 صبح از محل پارک شاهد کرمانشاه آغاز و درمحل میدان کوهنورد (طاقبستان) خاتمه یابد.

به شرکت کنندگان دراین همیاش جوایزی از قبیل یک دستگاه خودروی پراید، پنج کمک هزینه سفر به حج عمره، پنج کمک هزینه سفر به کربلا معلی، پنج کمک هزینه سفر به سوریه، پنج کمک هزینه سفر به مشهد مقدس، 30 دستگاه دوچرخه، یکصد دست لباس گرم، یکصد جفت کفش ورزشی، ساعت مچی و .. اهدا شود.

بنابراین گزارش ثبت نام از شرکت کنندگان از روز هفتم آذر ماه در مجموعه های ورزشی امام خمینی (ره)، تختی، آزادی، کوثر، سجاد، کلیه مدارس سطح شهر، کلیه پایگاه های مقاومت بسیج، نواحی شش گانه شهرداری، باشگاه های خصوصی و روابط عمومی ادارات کل آغاز شده است.