هنوز واکسن آنفولانزا نوع آ در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار نگرفته است

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: در صورت ورود واکسن آنفلوآنزای نوع آ، گروههای پر خطر و مادران باردار در اولویت دریافت واکسن خواهند بود.

دکتر سیروس نصیری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در خصوص توزیع 370 هزار دوز واکسن آنفلوآنزای «آ» در کشور تا آخر هفته، گفت: هنوز واکسن بیماری در اختیار علوم پزشکی کرمانشاه قرار نگرفته است و در صورت ورود واکسن آن را به صورت رایگان ابتدا در اختیار دو گروه در اولویت قرار داده و در صورتی که سهمیه استان اجازه بدهد این واکسن به بیماران دیابتی، قلبی و ریوی نیز داده خواهد شد.

دکتر نصیری در ادامه تصریح کرد: ترس ما از بیماری یاد شده به خاطر تاثیر آن بر گروههای در معرض خطر شامل پزشکان، کارکنان اورژانس و ... است، زیرا مرگ و میر در این گروه به دلیل ابتلا به این بیماری بالاست و در صورتی که این گروه در مقابل این بیماری ایمن شوند قطعا آمار مرگ و میر کاهش می یابد.

وی تاثیر واکسن آنفلوآنزای نوع آ را به مدت یک سال عنوان کرد که پس از آن می بایست دوباره تجدید شود.