افتتاح آزمایشگاه پیشرفته تشخیص ایدز در کرمانشاه

افتتاح آزمایشگاه پیشرفته  تشخیص ایدز در کرمانشاه
معاون امور بهداشتی : از مراجعه کنندگان هزینه ای دریافت نمی شود.

در مراسمی که روز شنبه با حضور معاون اموربهداشتی و جمعی از مدیران دانشگاه در میدان فاطمی برگزار شد آزمایشگاه پیشرفته ایدز راه اندازی شد.

این آزمایشگاه مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات تشخیصی سرولوژیکی شمارش سلول های cd4 که شاخص اصلی ایمنی بیماران هستند می باشد و با انجام آزمایشات مولکولی برای شناسایی بیشتر به  اندازه گیری میزان بار ویروس در بدن بیماران می پردازد.

به گفته دکتر علیرضا احمدی معاون امور بهداشتی دانشگاه، هزینه تجهیزات این آزمایشگاه را صندوق جهانی مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد تقبل کرده و برای مراجعه کنندگان و بیماران هزینه ها رایگان است.

پیش از این تشخیص آزمایشگاهی اچ آی وی در تمام سطوح برعهده سازمان های انتقال خون بود که امروز با افتتاح این آزمایشگاه ها تشخیص پیشرفته ویروس اچ آی وی در سراسر کشور ممکن شده است.

این شبکه آزمایشگاهی تشخیص اچ آی وی برای نخستین بار در کرمانشاه همزمان با 10 مرکز استان دیگر  راه اندازی شده است .

در این آزمایشگاه ها تمام مراحل تشخیص اچ آی وی اعم از آزمایش تشخیص سریع و به موقع ابتلا به  اچ آی وی برای اولین بار در کشور، آزمون های الایزا ، شمارش سلول های سی دی چهار و در نهایت تست های مولکولی صورت می گیرد.

این فرآیند گام بسیار مهمی در راستای پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد و همچنین پایش درمان اچ آی وی است.