1765 نفر از دانشجویان از مزایای تسهیلات دانشجویی استفاده کردند

مدیر امور دانشجویی دانشگاه :این تسهیلات نسبت به مدت مشابه در سال قبل 10 درصد افزایش یافته است .

1765 نفر از مزایای تسهیلات دانشجویی حوزه معاونت فرهنگی ، دانشجویی استفاده کردند .

فرشاد شاکری مدیر امور دانشجویی دانشگاه ضمن تایید این خبر گفت : در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 تعداد 1765 نفر از دانشجویان متقاضی تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی پس از ثبت نام از طریق سامانه دانشجویی طبق برنامه زمانبندی شده در کمترین زمان موفق به دریافت تسهیلات مورد نیاز خود شدند .

عباس محمدی پور مسئول گروه رفاه و تعاون دانشجویی نیز به بیان اینکه مبلغ 7/515/531/250 ریال تسهیلات اعطایی در قالب وام تحصیلی - شهریه- ودیعه مسکن - ضروری- مسکن-مسکن نخبگان و حج به دانشجویان اعطاء گردیده است ، گفت این تسهیلات نسبت به مدت مشابه در سال قبل 10 درصد افزایش یافته است .