وزیر بهداشت ، دکتر کریم را به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب نمود.

جناب آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی ابلاغی دکتر حسین کریم را به عنوان " رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه" منصوب نمود.

متن ابلاغیه بدین شرح است :

جناب آقای دکتر حسین کریم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه

با سلام

پیرو ابلاغ شماره 294/100 مورخ 25/3/93 و با توجه به مصوبه جلسه 753 مورخ 22/7/93 شورای عالی انقلاب فرهنگی ، به موجب این ابلاغ به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه منصوب می شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری ، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دکترسیدحسن هاشمی

وزیر