از خانواده 10 شهید دانشجوی علوم پزشکی تجلیل به عمل آمد.

طی مراسمی از خانواده 10 شهید دانشجوی علوم پزشکی تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای این مراسم که در سالن آمفی تئاتر بیمارستان طالقانی برگزار گردید ، دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت :در زمان جنگ نیز بسیاری از فرماندهان و پیش برندگان جنگ دانشجویان بودند ، وی با بیان اینکه دانشجویان از صفات ارزشی و اخلاقی والایی برخوردار هستند گفت ، هدف تجلیل از مقام شامخ شهدا و تکریم خانواده های آنان معرفی دانشجویانی است که  در زمان جنگ به صحنه های نبرد حق علیه باطل شتافتند .

حجت الاسلام یوسفی نماینده ولی فقیه در بسیج مقاومت سپاه نبی اکرم(ص) نیز طی سخنانی خواستار اشاعه هر چه بیشتر این رشادت ها در جامعه شد ، در ادامه برنامه پدر شهید سلمان نقشبندی شعری از دوران دفاع مقدس قرائت نمود که حاضرین را تحت تاثیر قرار داد .

سخنران بعدی حجت الاسلام سید حبیب اله موسوی مدیراستانی حوزه های علمیه کرمانشاه بود که به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت : دین مبین اسلام کاملترین دین است که در سرتاسر آن تشویق به علم و دانش و تاکید بر علم آموزی است و در هیچ شریعت و مکتبی به اندازه دین مبین اسلام بر علم آموزی تاکید و تشویق نشده است .

در ادامه خانواده های شهیدان مسعود امیری ، رحم خدا فرجی ، سید مهدی ذریه الزهراء ، سید هادی الوانی ، کیومرث خسروآبادی ، حشمت اله شیر بیگی ، سلیمان نقشبندی ، محسن آقارضی ، شاهرخ فرهادی و علی اکبر پاشایی با حضور در جایگاه مورد تکریم مسئولین و حضار قرار گرفتند .

پخش کلیپ دوران دفاع مقدس یکی دیگر از برنامه های این مراسم معنوی بود .

بسیج 2

بسیج 6