مراسم معارفه دکتر شهرام روشنی نژاد بعنوان سرپرست شبکه کنگاور برگزار شد

مراسم تکریم ومعارفه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور در سالن اجتماعات این شبکه با حضور امام جمعه ،نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار،معاونت بهداشتی ،مشاوررییس دانشگاه وجمعی از همکاران برگزار گردید.

مراسم تکریم ومعارفه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور در سالن اجتماعات این شبکه با حضور امام جمعه ،نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار،معاونت بهداشتی دانشگاه وجمعی از همکاران  صبح سوم دی ماه برگزار گردید.

حاج آقاایوبی امام جمعه کنگاور  دراین مراسم ضمن تقدیر از زحمات پرسنل بهداشتی درمانی گفت: وزیر بهداشت انقلابی در وضع سلامت مردم بوجود آورده است که همه باید در حفظ و پیشبرد آن بکوشیم.

درادامه حاج آقا احمدی نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید شبکه تاکید کرد که با همکاری مردم ومسئولین مشکلات برطرف می شود ومسیرخدمت به مردم طی می شود.

فرماندار شهرستان کنگاور نیز با قدردانی از زحمات پرسنل بهداشت و درمان منطقه برهمکاری و اهتمام سایر مسئولین در جهت پیشبرد و ارتقا سطح سلامت جامعه تاکید کرد.

درخاتمه دکتر شهرام روشنی نژاد سرپرست جدید این شبکه گفت : شبکه بهداشت درمان کنگاور پرسنل بسیار توانمندی دارد وهمیشه درحال حرکت به جلو بوده است.

وی گفت: کنگاور در بحث بهداشت و درمان کمبود هایی دارد که باید سعی کنیم کمبودها را کمتر کنیم و رضایت بیشتر مردم از انقلاب را بدست آوریم.

در این مراسم همچنین از آقای نوبهار بخاطر زحماتی که در دوران تصدی به عنوان سرپرست موقت کشیده بود تشکر وقدردانی شد.