اختصاص بیش از یکصد میلیارد ریال برای ساماندهی کلینیکهای ویژه دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اختصاص بالغ بر یکصد میلیارد ریال برای ساماندهی وضعیت کلینیک های دانشگاه خبر داد.
دکتر حسین کریم که صبح روز یکشنبه چهاردهم دی ماه در نشست پایش حوزه معاونت درمان سخن می گفت با اعلام این خبر گفت : تعداد زیادی از پزشکان عضو هیات علمی این دانشگاه در محل کلینیک مهدیه حضور دارند در صورتیکه ما بدنبال این هستیم تا تخصصها را در کلینیک های جوار بیمارستان ها مستقر کنیم تا هم دسترسی مردم به خدمات موجود بیمارستان ها سهل ترباشد و هم  از ازدحام مردم در نقاط مرکزی شهر برای استفاده از این کلینیک بکاهیم.
دکتر کریم با اشاره به تلاش برای اتمام ساخت کلینیک ویژه مقابل بیمارستان امام رضا ( ع) در فضای مناسب و با امکانات و فناوری های نوین در آن افزود : کلینیک های تعدادی از بیمارستان ها راه اندازی شده و کلینیک مربوط بیمارستان های امام علی ( ع ) و آیت الله طالقانی در حال احداث می باشد.

وی حفظ حرمت و شان مردم و دسترسی بهتر آنان را به این امکانات مهم ارزیابی کرد و گفت : با اختصاص اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال سال آینده مشکل کلینیک ها به بهترین مرتفع خواهد شد.

۱۴ دی ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹