دکتر خاتونی به عنوان برگزیده محور تالیف کتاب در دومین جشنواره علمی پژوهشی پرستاری برگزیده شد.

از آثار وی می توان به کتاب مرور سریع پرستاری داخلی جراحی نام برد که در مدت کوتاهی به چاپ دوم رسیده است

دکتر علیرضا خاتونی به عنوان برگزیده محور تالیف کتاب در دومین جشنواره علمی پژوهشی پرستاری برگزیده شد.

دومین جشنواره علمی پژوهشی پرستاری آذر ماه 88 همزمان به هشتمین سالروز تصویب قانون سازمان نظام پرستاری از سوی سازمان نظام پرستاری کشور در سالن همایشهای وزارت بهداشت برگزار گردید.

در این جشنواره در محورهای تالیف ، ترجمه کتاب، طرح پژوهشی پایان یافته، پایان نامه و آثار پژوهشگران در حوزه پرستاری از پرستاران برگزیده با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد .

در میان 13 پرستار برگزیده  دکتر علیرضا خاتونی  رییس دانشکده پرستاری و مامایی در مقطع دکتری پرستاری در محور تالیف کتاب به عنوان برگزیده در این جشنواره  با اهدای لوح تقدیر و جوایزی معرفی گردید .از آثار وی می توان به کتاب مرور سریع پرستاری داخلی جراحی نام برد که در مدت کوتاهی به چاپ دوم رسیده است . این کتاب بر اساس نیاز بالینی دانشجویان پرستاری تالیف گردیده و حاوی بیماریهای شایع در ایران می باشد. سایر کتابهای ایشان شامل :

-         چکیده پرستاری بهداشت جامعه

-         چکیده پرستاری بهداشت مادر و نوزاد

-         تفسیر سریع ECG برای پرستار

-         دستنامه ECG

-         اصول و فنون پرستاری

-         راهنمای درمان وریدی

-         مجموعه 6 جلدی NCLEX-RN

همچنین ترجمه کتابهای دستنامه ICU و رویه های پرستاری که در زیر چاپ می باشند.