گامهای مهم برای اولویت اصلی دانشگاه

نشست شوررای سیاستگذری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح روز دوشنبه پانزدهم دیماه در سالن اجتماعات بوستان برگزار شد.

در این نشست که مهندس رضایی استاندار ،مهندس آزرمی معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه و دکتر حاتمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه و تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهرو مسوولان سازمانها و اعضای شورای سیاستگذاری حضور داشتند نخست دکتر شکیبا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اقدامات دانشگاه را طی چند ماه اخیر تشریح نمود.

دکتر کریم باذکر این نکته که احداث پردیس دانشگاه خواست و مطالبه اعضای هیات علمی و دانشگاهیان است از عزم جدی دانشگاه برای پیگیری و حصول نتیجه خبر داد.

وی افزایش تعداد دانشده های دانشگاه علوم پزشکی را ضروری دانست و تنگناهای موجود به ویژه در عرصه فضاهای فیزیکی تشریح نمودو از استاندار خواست تا بخشی از زمین های مجاور بیمارستان امام رضا ع را به دانشگاه به منظور الحاق به مجموعه پردیس دانشگاه واگذار نمایند.

بنا بر این گزارش پس از بحث و بررسی موضوع توسط اعضا مقرر گردید تا بخشی از زمین های حاشیه پردیس دانشگاه پس ازتغییر کاربری واگذار شده ودانشگاه برای احداث این مجموعه پس از دریافت مجوز نهایی کمیسیون 215 اقدامات لازم را صورت دهد.