ریاست دانشگاه:شورای سیاست گزاری مرکز رشد باید تشکیل شود

شورای سیاست گزاری مرکز رشد باید تشکیل شود

ریاست دانشگاه در نشستی با فناوران دانشگاه، اعلام کرد: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان قطب منطقه غرب کشور شده است  و ظرفیت های خوبی در حوزه بالینی دارد و بهمین دلیل باید در حوزه فناوری های بالینی سرمایه گزاری شود.

وی همچنین خواستار تشکیل شورای سیاستگزاری مرکز رشد شد و تاکید کرد که این شورا می تواند در پیشبرد اهداف این مرکز کمک کند.

دکتر حسین کریم به برگزاری همایش سه ماه منطقه ای تاکید کرد که هر سه ماه یکبار مراحل ایده تا پدیده را در 4 قسمت تقسیم کنیم و هر بار در مورد یکی از قسمت های ان را کامل تجزیه و تحلیل و بحث و بررسی کنیم.

وی همچنین از آقایان دکتر نجفی و دکتر امیری بخاطر حمایت ها و تلاش های دلسوزانه تشکر کرد و گفت در این 4 کارکنان مرکز توانسته اند اقدامات خوب و مفیدی در جهت هموار سازی مسیر حرکت مرکز رشد انجام دهند ولی بایستی کارهای تبلیغاتی بیشتری صورت گیرد.