پانزدهم دیماه یادآور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی برتشکیل گزینش هاست

پانزدهم دیماه یادآور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی برتشکیل گزینش هاست .
در مراسم گرامیداشت این روز که با حضور مدیران هسته گزینش ادارات کل استان که به میزبانی استانداری کرمانشاه برگزار گردید،
آقای مهندس رضایی استاندار کرمانشاه ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت و نزدیک شدن به میلاد باسعادت فخر کائنات و خیرالعالمین حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین سالروز تشکیل گزینش گفت: افرادی که در گزینش کار می کنند باید با نهایت اهتمام و جدیت ، تلاش نمایند تا آبرو و حرمت افراد گزینش شده محفوظ بماند.

دبیرهیات محترم گزینش وزارت بهداشت نیز طی نامه ای تبریکات ویژه خود را به مناسبت این روز اعلام کرد و از زحمات گزینشگران هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی تقدیر بعمل آورد.
در مراسم دیگری نیز با همین عنوان در سالن همایش هسته گزینش تشکیل گردید از زحمات همکاران با اهدا تقدیر نامه ریاست محترم دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
ازدیگر اقدامات هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص می توان به دیدار جمعی از گزینشگران از 2 تن از همکاران بازنشسته هسته گزینش در منزل این بزرگواران واهدا خون کارکنان هسته در سازمان انتقال خون کرمانشاه نام برد.

برای دیدن متن کامل این خبر اینجا را ببینید