مراسم بزرگداشت یکصدمین سالگرد درگذشت دکتر محمد کرمانشاهی برگزار شد

مراسم بزرگداشت یکصدمین سالگرد وفات دکتر محمد کرمانشاهی در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی برگزار شد.

در این مراسم که از طرف بنیاد پیشکسوتان پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد پزشکان با سابقه استان به همراه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و مقامات سیاسی استان گرد آمده بودند تا ضمن قدردانی از خدمات این پزشک ارجمند به تجلیل از پزشکانی بپردازند که عمرشان را برای درمان و تامین سلامت مردم صرف کرده اند.

در این مراسم دکتر ذوالفقاری مدیراجرایی بنیاد ، دکتر میربهاری  قائم مقام معاونت درمان دانشگاه و نیز مهندس آزرمی معاونت سیاسی استانداری کرمانشاه و دکتر قاسمی رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به تجلیل از خدمات دکتر محمد کرمانشاهی پرداختند و از فعالیت های پزشکان پیشکسوت نیز تجلیل کردند.

در ادامه این مراسم استاد اردشیر کشاورز مورخ کرمانشاهی نیز به تشریح زندگی نامه دکتر کرمانشاهی پرداخت که با سفر از فرانسه به کرمانشاه به درمان بیماری های گوناگون و از آن جمله آبله در منطقه می پردازد و موجب نیک نامی برای خود در تاریخ می شود .

در خاتمه این مراسم از لوح یادمان دکتر محمد کرمانشاهی در محوطه بیمارستان نیز پرده برداری شد.