رییس دانشگاه و معاونت توسعه درگذشت مهندس نجاتعلی فرهنگیان را تسلیت گفتند

دکتر حسین کریم رییس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر شکیبا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیام های جدا انه ای ضایعه درگذشت و فقدان همکار تلاشگر ، صبور و ارجمند مرحوم مهندس نجاتعلی فرهنگیان از همکاران دفتر فنی دانشگاه را تسلیت گفتند.

در بخشی از پیام ریاست دانشگاه آمده است : مهندس فرهنگیان با جدیت و تلاش و خلق خوش جای خود را به عنوان یک همکار و دوست خوب در میان کارکنان دانشگاه باز کرده بودند.

دکتر شکیبا نیز در پیام خود آورده است :کسانی که با آن فقید سعید مراوده وهمکاری داشته اند می دانند که مهندس فرهنگیان انسانیت و تواضع واخلاق را در کنار دقت در کار،احساس مسئولیت و قصدخدمت در هم آمیخته بودند واین مساله همکاری در کنار وی را لذت بخش می نمود.

گفتنیست مرحوم مهندس فرهنگیان دوشنبه گذشته بر اثر تصادف در محور سنقر به کرمانشاه جان به جان آفرین سپرد.