تیم معاونت درمان و دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت از بیمارستان های کرمانشاه بازدید کردند.

تیم معاونت درمان  و دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت  از بیمارستان های کرمانشاه بازدید کردند.

تیمی متشکل از معاونت درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دفتر آمار و فناوری اطلاعات از بیمارستان های کرمانشاه بازدید کردند.

دکتر پریوش انصاری از دفتر مدیریت نظارت و ارزشیابی و دکتر طباطبایی رییس گروه اقتصاد و بیمه معاونت درمان و کارشناسان آی تی وزارت بهداشت و دکتر بیطرف معاون تحقیق و توسعه دفتر آمار و فناوری اطلاعات و مهندس جعفرپور کارشناس اچ آی اس و سامانه سپاس در این بازدید که به منظور بررسی وضعیت اچ آی اس بیمارستانهای استان به عمل آمد ، بیمارستان های آیت الله طالقانی ، امام رضا (ع ) و امام خمینی (ره) مورد بازدید قرار گرفتند.

این گروه که هدف خود را بررسی اقدامات و برنامه های ابتکاری و قابل تعمیم به سایر استان ها و پیشنهاد شیوه های مطلوب دیگر دانشگاه ها در زمینه پرونده های بیماران از نظر اچ آی اس و بررسی اعمال کتاب ارزشهای نسبی اعلام نمودند عصر روز دوشنبه بیست و دوم دیماه درپایان بازدید ضمن حضور در دفتر ریاست دانشگاه نتایج پایش های خود را ارایه کردند.

بررسی نقاط ضعف وقوت سیستم ها با حضور مدیران بیمارستان ها ازجمله برنامه های این نشست بود.