آزمایشگاه مرکزی کرمانشاه به بهترین و مجهزترین آزمایشگاه غرب کشور تبدیل می شود

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: آزمایشگاه مرکزی باید تمامی آزمایشات hightech را درحوزه درمان انجام دهد تا کلیه آزمایش ها در داخل استان انجام شود و استان های مجاور را نیز پوشش دهد.

دکتر میر بهاری افزود:از جمله برنامه های دانشگاه برای آزمایشگاه مرکزی گسترش فضای فیزیکی و امکانات رفاهی پذیرش برای بیماران است به صورتی که

مدت زمان انتظار را کاهش داده و  زمان جواب دهی را به سریع ترین شکل ممکن کاهش دهیم.

وی با اعلام این نکته که کلینیک مهدیه دانشگاه به زودی تعطیل خواهد شد گفت:امکانات و تجهیزات این مرکز نیز به آزمایشگاه وارد خواهد شد و با اختصاص بودجه ای معادل 15 میلیارد ریال توسط دانشگاه برای خرید تجهیزات می توانیم به هدف تبدیل آزمایشگاه مرکزی به مجهز ترین آزمایشگاه غرب کشور برسیم.

گفتنی است آزمایشگاه مرکزی از سال 1354 کار خود را آغاز کرده و هم اینک با یک مسئول فنی ژنتیک، 2 مسئول فنی تمام وقت، هفت نفر عضو هیئت علمی و حدود 70 نفر پرسنل مشغول خدمات دهی به مردم منطقه می باشد.