معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: مسابقات ورزشی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: مسابقات ورزشی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر  برگزار می شود

شورای ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و به منظور توسعه ورزش کارمندی اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی می نماید.
 معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  ضمن تشکر از حمایت های دکتر علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و شورای ورزشی دانشگاه گفت: این مسابقات در بهمن ماه در سطح کلیه مراکز تابعه دانشگاه و در رشته های فوتسال ، شنا،طناب کشی ، آمادگی جسمانی در دو بخش آقایان و بانوان برگزار می گردد و کارکنان و تیم های شرکت کننده در این ایام با هم به رقابت خواهند پرداخت .

دکتر ابراهیم شکیبا خدمت به کارکنان زحمت کش دانشگاه را توفیق الهی دانست و تصریح کرد: توسعه ورزش کارمندی مهمترین قدم در نشاط افزایی و شادابی کارکنان است و برگزاری مسابقات گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز علاوه بر پیگیری این مهم ، بهانه ای برای یادآوردن رشادت های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی است .