در شش ماه اول امسال 69000نفر بیمه شده خدمات بیمه ای از کمیته امداد دریافت کردند.

با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی وسازمانهای بهداشتی درمانی مبلغ 2/1 میلیارد ریال بابت تهیه سبد غذایی کودکان زیر شش سال مبتلا به سؤ تغذیه تحت پوشش کمیته امداد هزینه کرده است .

رئیس اداره بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه، اعلام کرد: در شش ماه اول امسال 69000نفر بیمه شده خدمات بیمه ای از این نهاد دریافت کردند.

محمد رضایی در گفتگو با خبر گزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان مطلب فوق گفت: کمیته امداد برای این خدمات 25 میلیارد ریال  هزینه کرده است.

وی گفت:از کل این مبلغ 22 میلیارد ریال بابت هزینه های بستری و درمان سرپایی بیمه شده گان، سه میلیارد ریال نیز بصورت خدمات غیر بیمه ای خارج از تعهدات کمیته امداد مانند خدمات ویژه شامل کمکهای غیرفرانشیز بستری و سرپایی و داروهای غیر بیمه ای بوده است .

رضایی گفت:کمیته امداد حضرت امام ( ره) جهت پیش گیری از بیماریهای کم خونی و عفونی خانواده های کم درآمد که عمدتا ناشی از فقر غذایی می باشد، توجهی ویژه دارد.

رئیس اداره بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد:ا با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی وسازمانهای بهداشتی درمانی مبلغ 2/1 میلیارد ریال بابت تهیه سبد غذایی کودکان زیر شش سال مبتلا به سؤ تغذیه  تحت پوشش کمیته امداد هزینه کرده است .

وی درپایان افزود: با توجه به نظر کارشناسان این اداره که بصورت تمام وقت در بیمارستانها و مراکز درمانی طرف قرارداد حضور دارند، حدود 500 نفر از بیمارانی که ادامه درمان آنها در استان امکان پذیر نبود جهت درمان به استانهای دیگر اعزام شده اند .