دکتر رضوان مدنی: داشتن آرمان مشترک ، اخلاق و صداقت ، نظم و انضباط اصول کاری من است

نشست تودیع حاجیه فاطمه دارابی و معارفه دکتر فاطمه رضوان مدنی به عنوان رییس دانشکده پیراپزشکی صبح روز دوشنبه سیزدهم بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید.

در این نشست دکتر رضوان مدنی با ذکر این نکته که من در کار اصولی دارم کار براساس اخلاق و صداقت ، نظم و انضباط اداری و حفظ حرمت ها و داشتن آرمان و هدف مشترک را در جهت اعتلای علمی و ارتقای سطح سلامت جامعه را از جمله این اصول خواند.

رییس دانشکده پیراپزشکی رضایت خدا و رضایت درونی را از مسایل بسیار مهم ارزیابی کرد که به دنبال آن رضایت مردم و مسئولان را نیز در پی خواهد داشت .

دکتر رضوان مدنی با یاد کردن از روسای پیشین دانشکده خانم دکتر کشاورز ، خانم دکتر عصاره زادگان و خانم دارابی ایشان را الگوی عفاف و تقوی و  توصیف کرد.

وی همه اعضای هیأت علمی دانشکده را شایسته پذیرفتن این مسئولیت دانست و گفت: امیدوارم همگان  با همدلی و وحدت برای ارتقای روز به روز دانشکده تلاش کنیم.