نخستین دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو

دانشگاه به منظور ارتقای فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو و بیان پیامدهای زیانبار مصرف بی رویه داروها نخستین دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو را برگزار می نماید.
نخستین دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو

واحد نظارت بر تجویز و مصرف دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد به منظور ارتقای فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو و بیان پیامدهای زیانبار مصرف بی رویه داروها نخستین دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو را برگزار نماید.
اهداف، موضوعات، شرایط شرکت در جشنواره و همچنین جوایز نفرات برتر به شرح زیر می باشد:

عنوان طرح:

اهداف :
1.نشان دادن تبعات و آثار زیانبار مصرف نابجا و نادرست دارو در قالب هنر و بطور اخص زبان طنز و کاریکاتور .
2. بالا بردن شناخت و آگاهی مردم و ارائه الگوی صحیح مصرف دارو با زبان کاریکاتور .
3.شکوفایی و اعتلاء هنر کاریکاتور و کاربردی کردن آن در بیان سایر معضلات و موضوعات پزشکی، دارویی و نیز اجتماعی .
4. شناسایی و معرفی هنرمندان کاریکاتوریست و کارتونیست به جامعه هنری و تشویق و ترغیب آنها به تداوم راه و کسب درجات بالاتر هنری
موضوعات:
1. عوامل مؤثر بر تجویز دارو توسط پزشک
2. مصرف خودسرانه دارو
3. اثر تبلیغات بر تجویز و مصرف دارو
4. خطاهای دارو و درمان پرسنل پزشکی
5. خسارتها و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی تجویز و مصرف غیر منطقی دارو
6. پیامدهای تجویز غیر منطقی دارو در سازمانهای بیمه گر
7. تقلبات دارویی ( فرآورده های دارویی و بهداشتی تقلبی )
8. سایر موارد مرتبط با تجویز و مصرف منطقی دارو
شرایط شرکت در مسابقه :
  •  تعداد آثار : حداکثر 5اثر
  • اندازه آثار: حداکثر A3 و حداقل A4
  • تکنیک آثار : آزاد
  •  آثار میبایست اصل باشند، (آثار پرینتی می بایست به امضاء هنرمند رسیده باشد، فتوکپی و یا عکس آثار پذیرفته نخواهند شد.)
  • آثار لوله شده، تا شده و یا آثاری که بصورت پاسپارتو و قاب شده ارسال شوند پذیرفته نخواهند شد.
  • آثار باز گردانده نخواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان برگزار کننده و صاحب امتیاز آثار میتواند از آنها در امور انتشاراتی و تبلیغاتی خود استفاده نماید.

• هنرمندان کارتونیست بایستی مشخصات خود شامل: نام و نام خانوادگی، آدرس پستی و تلفن تماس و پست الکترونیکی (E-mail) را در پشت آثار قید نمایند و بهمراه عکس، بیوگرافی کوتاه و فرم شرکت در مسابقه به دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند

• مجموعه آثار منتخب بصورت کتاب چاپ و برای صاحبان آثار راه یافته به نمایشگاه ارسال خواهد شد.
جوایز شرکت در مسابقه:
1.نفر اول: یک عدد رایانه همراه(Lab top) همراه با کارت هدیه سه میلیون ریالی به همراه تندیس جشنواره و لوح افتخار و بسته های فرهنگی هنری
2.نفر دوم: یک عدد رایانه همراه(Lab top) همراه با کارت هدیه دو میلیون ریالی به همراه تندیس جشنواره و لوح افتخار و بسته های فرهنگی هنری
3.نفرسوم: یک عدد رایانه همراه (Lab top) همراه با کارت هدیه یک میلیون ریالی به همراه تندیس جشنواره و لوح افتخار و بسته های فرهنگی هنری
4.به هفت اثر برگزیده نیز، لوح افتخار و بسته های فرهنگی هنری به همراه با کارت هدیه 000/500 ریالی اهداء خواهد گردید.
گاه شمار مسابقه :
آخرین مهلت ارسال آثار: پایان فروردین1389
داوری آثار: اردیبهشت 1389
برپایی نمایشگاه مراسم اختتامیه و اهدای جوایز: خرداد 1389
برنامه های جانبی :
· نمایشگاه کاریکاتور بهمراه نمایشگاه کتب و نشریات تخصصی کاریکاتور .
· کاریکاتور چهره توسط هنرمندان کاریکاتوریست استان از بازدیدکنندگان .
· مسابقه حضوری نقاشی و کاریکاتور با موضوع "اصلاح الگوی مصرف دارو " همراه با جوایز ویژه بسته های فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان برگزیده .
· سخنرانی و اهدای جوایز
دبیرخانه جشنواره:
· آدرس دبیرخانه جشنواره: کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی، معاونت غذا و دارو، نظارت بر تجویز و مصرف دارو ( صندوق پستی3333 - 67155 )
· شماره تلفن و نمابر8367813-0831
پست الکترونیکی:           RUD@fda-kums.ir