فرماندارسرپل ذهاب ازارایه آموشهای مقابله با آنفولانزا ی نوع aخبرداد

کلیه دانش آموزان ، مربیان و معلمان مدارس و 70 درصد پرسنل و کارکنان ادارات این شهرستان آموزش دیدند.
فرماندارسرپل ذهاب ازارایه آموشهای مقابله با آنفولانزا ی نوع aخبرداد
کرمانشاه - فرماندار سرپل ذهاب از ارایه آموزشهای مقابله با بیماری آنفولانزای نوع a به کلیه دانش آموزان ، مربیان و معلمان مدارس و 70 درصد پرسنل و کارکنان ادارات این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی عظیمی روز یکشنبه در کارگروه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب افزود: 80 درصد از کارکنان بهداشت و درمان و تمامی گروه های پرخطر نیز علیه بیماری آنفولانزای نوع a واکسینه شده و همچنین بخش ایزوله تنفسی با فشار منفی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال راه اندازی شده است.
چاپ و توزیع 15 هزار و 600 تراکت تبلیغاتی و هشدار دهنده ، نصب بنر در اماکن عمومی از دیگر اقداماتی است که در راستای مقابله با بیماری آنفولانزا در شهرستان سرپل ذهاب اجرا شده است.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه ، حدود یکصد هزار نفر جمعیت دارد.ک/2