بیمارستان بزرگ کرمانشاه روبروی بیمارستان سینا احداث می شود

با رایزنی های صورت گرفته در چندماه اخیر ، زمین مناسب جهت احداث بیمارستان بزرگ کرمانشاه ، انتخاب و قطعی گردید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه بااعلام این خبر گفت: پیش تر بنا بود که این بیمارستان در محل کنونی مرکزفارابی احداث گردد  که موجب بروز معضلات بسیاری برای دانشگاه در زمینه درمان بیماران روان ، مغز و اعصاب و ...  و نیز دانشکده بهداشت میگردید ،که با تلاش  صورت گرفته ، پس از جلسات متعدد و بازدیدهای میدانی گسترده سرانجام زمینی در مقابل بیمارستان سینا بالاتر از باغ گل ها  انتخاب و با همکاری استانداری کرمانشاه و سازمان راه و شهرسازی و موافقت وزارت بهداشت به تصویب رسید.

دکتر حسین کریم گفت: کلنگ احداث بیمارستان در سال جاری به زمین زده خواهد شد و در سال آینده با بودجه ی تخصیص شده کار ساخت بیمارستان آغاز میگردد.