شورای تامین بهداشت روانی در دانشگاه تشکیل شد.

دکتر نوری زاد پیشنهاداتی از قبیل ایجاد کتابخانه الکترونیک در خوابگاهها و تهیه مجلات و بروشورهای آموزشی را ارائه کرد.
اولین جلسه شورای تامین بهداشت روانی در تاریخ 9/10/88 با حضور دکتر نوریزاد رئیس دانشگاه ،دکتر اختری معاونت دانشجویی فرهنگی و مسئولین اداره مشاوره و آموزش در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه آقای دکتر اختری پس از ارائه آمار جامعی از مسائل و مشکلات دانشجویان و گزارش فعالیت هسته های پیشرفت تحصیلی در دانشکده ها به کمبود نیروی تخصصی در اداره مشاوره اشاره کرد. در ادامه جناب آقای دکتر نوری زاد ضمن تاکید بر تاثیر مثبت برنامه های دینی و مذهبی در جهت ارتقاء سلامت روان دانشجویان پیشنهاداتی از قبیل ایجاد کتابخانه الکترونیک در خوابگاهها و تهیه مجلات و بروشورهای آموزشی را بیان نمود.
در پایان هر کدام از اعضاء به بیان راهکارهایی جهت ارتقاء و گسترش سطح فعالیت های ارائه شده به دانشجویان پرداختند .
در پایان این جلسه اعضاء شورا ابراز امیدواری کردند که  با فعالیت مستمر این شورا بتوان گامی فراتر در ایجاد شرایط بهینه برای تربیت دانشجویان فرهیخته در محیط دانشگاه برداشته شود .