نشست ماهیانه مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

دکتر نوری زاد از معاونت توسعه بخاطر زحمات فراوان که موجب ایجاد فضای آرامش و همدلی در دانشگاه شده به صورت ویژه قدردانی کرد.

به رسم چند ماهه اخیر تمام مدیران و مسئولین دانشگاه در مجتمع بوستان گردهم آمده اند تا پیرامون مسایل ،مشکلات و راهکارهای پیشرو  در حیطه بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی استان به بحث و تبادل نظر بپردازند.

دکتر نوری زاد در ابتدای این جلسه با اشاره به مسایلی از قبیل توجه بیشتر به کیفیت  آموزش دانشجویان،خدمات دندانپزشکی و هزینه های سنگین آن،سامانه الکترونیک ،بیماران سرپایی،اورژانس،قبوض و ...  خواستار اهتمام بیشتر مدیران برای ساماندهی بهتر این مشکلات  شد.

سرپرست دانشگاه سپس به دلیل  زحمات طاقت فرسای معاون و همکاران معاونت توسعه مدیریت و منابع  برای برطرف کردن کمبودها و نارساییها در دانشگاه قدردانی کرد.

در ادامه دکتر شکیبا به بررسی وضعیت چند ماهه اخیر و صورتحسابهای مالی پرداخت و مدیران واحدهای مختلف مسایل پیش روی خود را بیان نمودند.