نایب قهرمانی تیم والیبال دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ساری

مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، با نایب قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ساری به پایان رسید . به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، تیم دانشجویان کرمانشاه که با شکست تمامی رقباء به فینال مسابقات راه یافته بود در این مرحله با قبول شکست برابر دانشگاه علوم پزشکی یزد به مقام نایب قهرمانی بسنده کرد. در این مسابقه تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حساب دو بر صفر نتیجه را به حریف خود واگذار کرد و بر سکوی دوم قرار گرفت و جواز حضور در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی را کسب کرد . دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی تابستان سال آینده برگزار خواهد شد . در دیدار رده بندی تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با نتیجه دو بر صفر توانست تیم همدان را شکست دهد و به عنوان سومی این رقابت ها دست یافت . مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی کشور از 25 بهمن تا اول اسفندماه امسال با حضور 26 تیم  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری برگزار شد .

والیبال 1