هیات رییسه و مدیران حوزه درمان در نشست صبح روز جمعه: تلاش پیوسته برای ارتقای درمان

صبح روز جمعه هشتم اسفندماه مدیران حوزه درمان و روسا و مدیران بیمارستان هادر دفتر ریاست دانشگاه حضور یافتند تا برای برنامه ریزی مسایل مربوط به درمان به بحث و تبادل نظر بپردازند.

در این نشست که با حضور دکتر کریم رییس دانشگاه و معاونان درمان ، دارو و غذا و توسعه مدیریت و منابع حضور داشتند ، رییس دانشگاه بر همت دانشگاه برای ارتقای درمان تاکید کرد و گفت :تلاش خواهیم کرد که باارایه نیازمندی ها و تشریح کاستی ها موافقت لازم را در جهت راه اندازی پروژه های مورد نیاز مردم استان به دست بیاویم.

روسای بیمارستانها در این نشست وضعیت بیمارستان ها ، طرح های در دست اجرا و برنامه های آینده را تشریح کردند.