آغاز نشست هیات رییسه دانشگاه با فرازی از فرمان امام علی ( ع) به مالک اشتر

نشست هیات رییسه این هفته دانشگاه ساعت یازده روز شنبه شانزدهم اسفندماه با حضور اعضا وارایه دهندگان گزارش های مختلف در دفتر ریاست برگزار شد.

در آعاز این نشست رییس دانشگاه با اشاره به منبع بسیار ارزشمند فرمان مولای متقیان علی (ع) برای اداره جامعه ، فرازی از این کتاب ارزشمند را برای حضار بازخوانی کرد و گفت : ذخایر موجود در این فرمان قدری عمیق و روزآمد است که باگذشت چندصد سال نه تنها برای امروز مفید و راهگشاست بلکه بی شک برای آیندگان نیز راهبری مطلوبی برای رسیدن به جامعه نیکوتر دارد.

وی با تاکید بر اینکه ازین پس در هرنشست هیات رییسه فرازی از این نامه بازخوانی و تفسیر می شود از مدیران خواست تا خود را از این مهم بی بهره ننمایند.

در نشست این هفته ضمن ارایه گزارش نشست روسای دانشگاه ها در حوزه های مختلف ، مسوولان پیگیری طراحی شهرک سلامت گزارش کار خود رابیان کردند و در هردو موضوع بحث و تحلیل صورت گرفت.