تقدیر استاندار کرمانشاه از ریاست دانشگاه

در نشست شورای برنامه ریزی استانداری که دیروز برگزار شد  استاندار کرمانشاه از فعالیتها و اقدامات شایسته دانشگاه در جهت ارتقاء بهداشت و درمان در استان تقدیر کرد.

مهندس رضایی بابادی در این نشست با اشاره به کسب مجوز کمیسیون 215 برای ساخت 4 دانشکده در استان و آغاز طرح  ساخت پردیس دانشگاه گفت: فعالیتها و اقدامات صورت گرفته برای توسعه دانشگاه علوم پزشکی ، جذب اعتبارات گوناگون و توسعه رشته های مختلف توسط این دانشگاه قابل تقدیر است.

وی همچنین به پیگیری جدی دکتر حسین کریم در امر تعیین زمین و آغاز پروژه ساخت بیمارستان 750 تختخوابی برای استان اشاره کرد و گفت: وجود این بیمارستان گام بزرگی در جهت ارتقاء سطح سلامت غرب کشور است.

استاندار کرمانشاه همچنین جذب اعتبارات جهت توسعه اورژانس ها ، ساخت کلینیک ها ، توسعه ی تخت های ویژه و تخت های شیمی درمانی و بلوک های زایمانی در استان کرمانشاه را از دیگر موارد قابل تقدیر دانست.