مبتکر ( h- index ) را بشناسیم.

جورج ای هرشت( jorge E Hirsch ) در سال 2005 h-index را به عنوان ارزیابی کیفی مطالعات و پژوهشهای علمی به عنوان یک مبنای دقیق به جوامع علمی دنیا معرفی نمود.

جورج ای هرشت( jorge E Hirsch )  پروفسور در رشته فیزیک که در دانشگاه کالیفرنیا مطالعه و تدریس می کند را شاید بسیاری نشناسید.

ایشان در سال 2005 و 2006 با نوشتارها و مکاتباتی که علیه جنگ طلبی آمریکا و جورج دبلیو بوش انجام داد ، بسیار مشهور شد.

پروفسور هرشت بحث حمله نظامی آمریکا به ایران را به دلیل دست یابی دانشمندان ایرانی به فناوری هسته ای تقبیح نموده ، رشد علمی ایران در زمینه های مختلف از جمله انرژی هسته ای را بحق دانست.

ایشان همچنین در سال 2005 h-index را به عنوان ارزیابی کیفی مطالعات و پژوهشهای علمی به عنوان یک مبنای دقیق به جوامع علمی دنیا معرفی نمود.

گفتنیست حرف h در h- index از ابتدای نام وی (h-index)  از ابتدای نام ایشان (Hirsch )  گرفته شده است.

دسترسی به اطلاعات بیشتر