دسترسی آزمایشی LWW Doody Collection - Ovid Universal Search - Nursing @ovid

پیرو هماهنگی های انجام شده با انتشارات Ovid Technologies، دسترسی آزمایشی (Trial) کاربران به بانکهای اطلاعاتی Ovid Universal search ، Nursing @Ovid و LWW Doody Collection (Books@Ovid) تا سه ماه آینده برقرار است.

دسترسی آزمایشی LWW Doody Collection - Ovid Universal Search - Nursing @ovid

پیرو هماهنگی های انجام شده با انتشارات Ovid Technologies، دسترسی آزمایشی (Trial) کاربران به بانکهای اطلاعاتی Ovid Universal search ، Nursing @Ovid  و  LWW Doody Collection (Books@Ovid) تا سه ماه آینده برقرار است.

لازم به ذکر است کاربران محترم می توانند از دو طریق زیر به محتوای ارزشمند این مجموعه تمام متن دسترسی داشته باشند.
1- به صورت IP Based از محل دانشگاه با استفاده از لینک http://ovidsp.ovid.com/autologin
2- به صورت Off Campus و با استفاده از Athens ID

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، می توانید از طریق تلفن 8369854 -8358823 با کتابخانه مرکزی دانشگاه (سرکار خانم مهندس تکلو) تماس حاصل فرمائید.