امام جمعه اهل سنت کرمانشاه: شعار هفته سلامت امسال تلنگری به مردم است تا در مورد فرایند تولید و مصرف غذای خود بیشتر بیندیشند

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در خطبه های نماز جمعه این هفته با تشریح مضمون شعار هفته سلامت امسال گفت: این شعار تلنگری به مردم است تا در مورد فرایند تولید و مصرف غذای خود بیشتر بیندیشند.

ماموستا محمد محمدی که در مسجد امام شافعی کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به آیه شریفه "انظر الی طعامک" افزود: برخی مفسران در تفسیر این آیه‌ی شریفه نوشته‌اند که مراد از واژه‌ی «انظر»، بعد نظارتی و مراقبتی آن هم می‌تواند باشد. در این صورت، نظارت بر امر تغذیه، علاوه بر یک اصل مهم بهداشتی، تبدیل به یک مقوله‌ی اعتقادی هم می‌شود.

وی  گفت : درست است که دولت برای نظارت بر مقوله غذا سازمان های مسئول ایجاد کرده است اما این مسئله مانع از نظارت تک تک افراد جامعه نمی شود و این وظیفه دینی آحاد جامعه است که در مورد سلامت مواد غذایی که بر سفره آنها می آید و فرایندهای تولیدی آن بیاندیشند .