برگزاری اولین سمینار منطقه ای طب و ایثار در کرمانشاه

اولین سمینار سه روزه طب و ایثار در غرب کشور تحت عنوان بررسی مشکلات شایع مجروحان شیمیایی و سایر مجروحان جنگی در تاریخ 15 و 16 و 17 اردیبهشت ماه 94 در سالن انتظار کرمانشاه برگزار می شود.

دبیر آموزش مداوم جامعه پزشکی با اعلام مطلب فوق گفت:این سمینار به بررسی موضوعاتی مانند عوارض قلبی، ارولوژیک، عصبی، پوستی، چشمی و ژنتیکی مجروحان جنگی، طب اورژانس، تروما و بیمارستان های صحرایی در زمان بحران، تجویز منطقی دارو در بحران و ...می پردازد.

دکتر یلدا شکوهی نیا هزینه شرکت در این برنامه را برای شرکت کنندگان دارای مدارک دکترای عمومی و پایینتر 120هزار تومان و 147 هزار تومان برای دارندگان مدارک بالاتر از دکترای عمومی ذکر کرد و افزود: این مبالغ صرف تهیه ناهار و پذیرایی در این ایام خواهد شد.

وی با اشاره به انجام هماهنگی های لازم برای اسکان شرکت کنندگان خارج  از شهر کرمانشاه از علاقمندان خواست که برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 38367335  -083 تماس حاصل کنند.

گفتنی است علاقمندان برای ثبت نام در این سمینار می بایست به سامانه آموزش مداوم جامعه پزشکی مراجعه نمایند.