برگزیدگان جشنواره هفته سلامت معرفی شدند

در مراسم اختتامیه پارک سلامت که هفتم اردیبهشت ماه که در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه برگزار شد از بخش های برگزیده نمایشگاه  در 6 گروه تجلیل شد.

در این آیین که با حضور دست اندرکاران هفته سلامت و نیز جمعی از مدیران استان برگزار شد از میان معاونت ها از معاونت های بهداشتی، غذا و دارو و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان تجلیل شد.

در بخش بیمارستان ها نیز از بیمارستان امام خمینی(ره)، امام علی(ع) و امام رضا(ع) تجلیل شد.

انجمن خیریه امام علی(ع)، جامعه حمایت از محیط زیست و خانه سلامت زاگرس در بخش NGO ها بعنوان برگزیده معرفی شدند.

شورای ملی نخود از سازمان جهاد کشاورزی، بسیج جامعه پزشکی و سازمان هلال احمر نیز در بخش سازمان های همکار عناوین برتر را از آن خود کردند.

در قسمت کارخانجات و بخش خصوصی دنیش نان، رستوران شایلی و روژین تاک بعنوان برتر معرفی شدند.

و در نهایت از دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی و دندانپزشکی بعنوان دانشکده های برتر در نمایشگاه هفته سلامت تقدیر شد.

۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱