جشن های سالگرد انقلاب به صورت گستره در دانشگاه علوم پزشکی برپا می شود.

در این دهه همچنین مسابقات ورزشی گوناگونی همچون مسابقه فوتسال کارمندی حوزه های بسیج ، مسابقات ورزشی دانشجویان در خوابگاه ها و مسابقه آمادگی جسمانی پزشکان و اعضای هیات علمی و نیز هم اندیشی پیشکسوتان ورزشی برپا خواهد شد .

با تشکیل ستاد دهه فجر در دانشگاه برنامه ریزی ویژه ای برای هرچه باشکوه تر برگزار کردن جشن های سالگرد پیروزی انقلاب صورت گرفت.

برگزاری نمایشگاه روز شمار انقلاب در سازمان مرکزی دانشگاه ، مسابقه کتابخوانی قانون اساسی ، مسابقه حفظ قرآن مجید ( سوره حمد و بقره) ، تهیه ویژه نامه انقلاب و اردوهای داخل استانی از جمله این برنامه هاست.

همچنین در طول این ایام فضاسارزی مناسب در مراکز و برپایی ایستگاه های صلواتی نیز درنظر گرفته شده و همچنین جشن بزرگ انقلاب در روز بیستم بهمن ماه در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد مرکز امام رضا (ع) برپا می گردد.