پیام ریاست دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز معلم

امام علی (ع) : به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمانروا باشی

هفته بزرگداشت مقام معلم ، امسال با سالروز میلاد فرخنده بزرگ معلم اندیشه و اخلاق ، مولای متقیان حضرت علی (ع) آغاز شد تا فرخندگی و مبارکی این مناسبت سالیانه شکوهمند را چند چندان کند.

بزرگداشت مقام معلم در حقیقت تکریم ستون هایی است که خیمه دانش و پیشرفت جامعه را استوار نگه داشته و پایه های توسعه و ارتقاء را با تمام وجود و جان بنیان نهاده اند.

در این میان ، سهم مدرسین و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها در گسترش و تعمیق تخصص حوزه های دانش و لزوم روزآمدی و پژوهندگی و دانش افزایی شان برکسی پوشیده نیست.

براین باورم که در روزگار اکنون وظیفه اساتید در راهبری حوزه دانش و پژوهش ، تعامل دوسویه اثر بخش با دانشجویان و نیز برقراری ارتباط با صنعت و جامعه از هرزمان دیگری اهمیت افزون تری دارد، چرا که جامعه روبه رشد ما دریافته است که راه توسعه و پیشرفت کشور از شهر دانش و پژوهش می گذرد.

اینجانب با تبریک روز و هفته معلم صمیمانه ترین احترام و ارادت خود را به پیشگاه همکاران گرامی مدرسم ، در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تقدیم می کنم و سلامت و توفیق روز افزونشان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه