ارائه بیش از دو هزار جلد کتاب دیجیتال در دانشکده بهداشت کرمانشاه

رییس دانشکده بهداشت کرمانشاه با اشاره به مدرن شدن کتابخانه دانشکده، از ارائه بیش از دو هزار جلد کتاب دیجیتال در این دانشکده خبر داد.

دکتر یحیی پاسدار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کتابخانه دارای کتاب های به روز دنیا به زبان های مختلف است و مورد توجه دانشجویان دانشکده قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و استانداری کرمانشاه توانستیم در جهت افزایش کمیت و کیفیت کلاس های درس دانشکده توسعه مطلوبی داشته باشیم.

پاسدار ادامه داد: هم اکنون 700 تا 800 دانشجو در این دانشکده تحصیل می کنند که 600 نفر از آنان در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می باشند.

به گفته رییس دانشکده بهداشت کرمانشاه، بهداشت عمومی، مهندسی بهداشت حرفه ای، آمار، کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت خانواده، اپیدمیولوژی و تغذیه و رژیم درمانی از جمله رشته های این دانشکده است.

150 تا 180 دانشجو هم اکنون در مقطع تحصیلات تکمیلی در دانشکده بهداشت کرمانشاه تحصیل می کنند