ده مقاله و چهار فرایند آموزشی از کرمانشاه در جشنواره آموزشی شهید مطهری

هشتمین جشنواره شهید مطهری با شعار "جایگاه و نقش آموزش در طرح تحول نظام سلامت" به صورت همزمان با شانزدهمین همایش آموزش پزشکی از تاریخ 19 الی 21 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میگردد .

ریاست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی  اعلام کرد :  هشتمین جشنواره شهید مطهری با شعار "جایگاه و نقش آموزش در طرح تحول نظام سلامت"  همزمان با شانزدهمین همایش آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران از تاریخ 19 الی 21 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میگردد و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ده مقاله و چهار فرایند آموزشی به این همایش ارسال نموده است.

دکتر محمدرضا سلحشور ضمن بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری تاکید کرد: این جشنواره فرصتی فراهم می نماید تا دانشگاهیان ، پژوهشگران و اساتید فعال در زمینه آموزش علوم پزشکی، تحقیقات و تجارب خود را در یک فضای مناسب رقابتی عرضه نموده و به تبادل دانش آموزش پزشکی با سایر اساتید و دانشگاهیان بپردازند.

وی ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش ملی ،از علاقمندان  خواست برای کسب اطلاعات بیشتر  به سایت مرکز به آدرس edc.kums.ac.ir مراجعه نمایند.