سرانجام زمین پروژه بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه تعیین و تحویل گردید

در روز سی ام فروردین ماه نشستی در محل دفتر معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه تشکیل و مقرر گردید، هفت هکتار (مساحت تقریبی) از زمین های متعلق به منابع طبیعی واقع در پلاک های 11و12.19و20 در دره دراز و ده مجنون کرمانشاه که در محدوده شهر کرمانشاه قرار داشته که مورد تائید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد جهت احداث بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه اختصاص و تحویل اداره کل راه و شهرسازی استان گردد.

در صورتجلسه این نشست آمده است :

-با عنایت به اینکه قسمت مورد درخواست فاقد هرگونه پوشش درختی و گیاهی می باشد شهردار کرمانشاه نسبت به کان لم یکن کردن  صورت جلسه تحویل و تحول سال 1378 فی مابین اداره کل منابع طبیعی و شهرداری کرمانشاه بابت قسمتی از محدوده مورد درخواست طی این صورت مجلس اقدام نمود و اداره کل منابع طبیعی با ارسال درخواست و مدارک مربوطه به اداره ثبت اسناد و املاک اقدام و اداره ثبت اسناد رأساً نسبت به صدور اسناد مورد درخواست به نام اداره کل راه و شهرسازی اقدام نماید. ضمناً مابقی محدوده پارک را به نام اداره کل منابع طبیعی صادر نماید.

مدیریت شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان پس از تکمیل مدارک مورد نیاز توسط شهرداری جهت طرح در کمیسیون ماده 5 به منظور تغییر کاربری زمین فوق الذکر به درمانی اقدام نماید.4- شهرداری کرمانشاه همکاری لازم جهت مجوز ساخت و شروع عملیات اجرایی پروژه مبذول و تمهیدات لازم را به منظور دسترسی های آتی به بیمارستان را به عمل آورد.

- تصویر سایت زمین پروژه به ادارات برق ، آب و فاضلاب ، گاز و مخابرات جهت پیش بینی تأمین انشعابات مربوطه ارسال گردد .

گفتنیست این صورتجلسه به امضای مهندس مجتبی نیک کردار - معاون امور عمرانی استانداری, مهندس مهدی رضیئی - مدیر کل دفتر فنی استانداری

حسن سلیمانی- مدیر کل منابع طبیعی استان ،علی حیدر کرمی - سرپرست شهرداری کرمانشاه ، محمد ناصر دالوندی - مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان، دکتر حسین کریم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، عبداله بهادری - مدیر کل راه و شهرسازی کرمانشاه ، محمد نادر شهبازی - مدیر شهرسازی (راه و شهرسازی)، واحد امیری - مدیر فنی و اجرایی (راه و شهرسازی) و نعمت مرادی - مدیر املاک و حقوق  (راه و شهرسازی) رسیده است.

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۳:۰۹