تجلیل از ماماهای برتر و نمونه استان به مناسبت روز جهانی ماما

امروز مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما با  در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی بیمارستان طالقانی با شعار « ماماها برای فردایی بهتر » برگزار گردید.

دراین مراسم  که توسط دفتر مامایی معاونت درمان و با همکاری سازمان های بیمه سلامت ، خدمات درمانی و تأمین اجتماعی مدیریت درمان برگزار گردید شیوا کاظمی مسئول دفتر مامایی ضمن تبریک روز جهانی ماما و قرائت پیام تبریک دکتر شتابی معاونت درمان دانشگاه از  کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی در سال 93 در پی اجرای طرح تحول نظام سلامت خبر داد.

همچنین در این مراسم دکتر میربهاری از معاونت درمان ، دکتر مرضیه کبودی از دانشکده پرستاری مامایی ، پریوش فیروز آبادی و علی اشرف رشیدی از اعضای سازمان نظام پزشکی  در خصوص گرامیداشت ماما و حرفه مامایی سخنرانی کردند و در ادامه با اهداء لوح تقدیر از ماما های نمونه استان در مراکز و واحدهای مختلف درمانی استان تقدیر شد که اسامی آنان بر اساس اعلام معاونت درمان دانشگاه در بخش آموزش دکتر مرضیه کبودی از دانشکده پرستاری مامایی ، در بخش درمان رزیتا حیدری از بیمارستان معتضدی ، و در بخش بهداشت کتایون جلیلیان از ستاد معاونت بهداشتی می باشد.

در این مراسم بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود با اختصاص 08/31 درصد سزارین  و 73/13 درصد سزارین بدون سزارین تکراری در سال 93 بعنوان بیمارستان منتخب در برنامه تحول نظام سلامت معرفی و مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.

گفتنی است آمار سزارین این بیمارستان در سال 92 ، 84/36 درصد بوده است.