کاهش آمار سزارین در کرمانشاه برابر با برنامه طرح تحول نظام سلامت

مدیر درمان دانشگاه در مراسم روز جهانی ماما  که بیستم اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر طالقانی  برگزار شد  گفت: امیدواریم که ماماهای کشور با آموزش و بکارگیری مهارت های حرفه ای ، هدایت زایمان ها را در دست بگیرند.

دکتر میر بهاری به دستور مقام معظم رهبری در طرح جمعیت و حفظ توانمندی زنان در زایمان طبیعی و اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکید بسیار داشت.

میر بهاری در رابطه با تعداد بلوک های زایمانی گفت: 14 بلوک زایمانی داریم که 12 بلوک آن در شهرستان می باشد که مبلغ 6 میلیار تومان به آن اختصاص یافته است.

مدیر درمان دانشگاه با اشاره به آمار سزارین در سال 92  که عدد 54 درصد را نشان می دهد گفت: خوشبختانه این آمار در سال 93 به عدد 68/49 رسیده و آمار مرگ پری ناتال از عدد  457 در سال 92  به 352 در سال 93 رسیده است در حالیکه تعداد موالید در سال 92  رقم 805/34 بوده در سال 93 به 911/35 رسیده است  و مرگ مادران از 8 مورد در سال 92 به 5 مورد در سال 93 کاهش یافته است .

وی همچنین افزود: جای خوشحالی است که علیرغم افزایش تعداد موالید شاهد کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان هستیم.

دکتر میربهاری در پایان ضمن تبریک روز جهانی ماما به فرهنگ سازی و ترغیب جامعه زنان به استفاده از خدمات مامایی و زایمان طبیعی تاکید کرد.