مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان طالقانی برگزار شد

مراسم تکریم دکتر منصورخزایی و معارفه دکتر فرشید رئیسی بعنوان ریاست بیمارستان  طالقانی 21اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر  برگزار شد.

معاون درمان دانشگاهدر این مراسم  ضمن تقدیر از خدمات دکتر خزایی وی را مدیری توانمند و اخلاق مدار دانست که  اقدامات مفیدی رابرای توسعه بیمارستان انجام داده است. دکتر شتابی همچنین دکتر رئیسی را یکی دیگر از مدیران موفق دانشگاه دانست که خدمات  و عملکرد ارزنده ای را برای دانشگاه داشته است.

دکتر منصور خزاییدر ادامه این مراسم  به بیان عملکرد خود در  زمان تصدی مسئولیت بیمارستان طالقانی پرداخت.

دکتر فرشید ریسی ریاست جدید بیمارستان طالقانی نیز به بیان برنامه های خود در بیمارستان پرداخت و گفت قطعا از تجربیات ارزشمند دکتر خزایی در این عرصه استفاده خواهد شد.

در پایان مراسم هدایایی به رسم یادبود از طرف ریاست دانشگاه، پرسنل بیمارستان به دکتر خزایی اهدا شد.

​​​​​​​​​​​​

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۴:۳۰