مسابقات ورزشی دهه فجر با فوتسال کلید خورد

مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر با فوتسال استارت زد

به دنبال تصویب شورای فرهنگی دانشگاه در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی در دهه مبارک فجر این مسابقات در بخش کارمندی در  رشته فوتسال ، پاور لیفتینگ ، و آمادگی جسمانی پزشکان و اعضاء هیئت علمی و در بخش دانشجویی در رشته های طناب کشی ، شطرنج ف دارت ، و آمادگی جسمانی برنامه ریزی شده است . در این دوره از مسابقات فوتسال که با حضور 16 تیم از مراکز تابع دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد در روز نخست مسابقات تیمهای معاونت دانشجویی فرهنگی ، بیمارستان امام رضا(ع) ، بیمارستان طالقانی ، و ستاد دانشگاه از سد حریفان خود گذشتند.