عرصه سلامت مردم نیازمند کمک خیرین کرمانشاهی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی عرصه سلامت را گستره ای دانست که نیاز به بیشترین میزان کمک از جانب خیرین دارد.

ریاست دانشگاه که امروز در جمع رابطین خیرین سلامت شهرستان های استان سخن می گفت اظهار داشت: انجام امور خیریه از جمله مواردی است که بعنوان وظیفه شرعی و انسانی قلمداد می شود و هرکس برای جلب مشارکت خیرین تلاش می نماید هم ثوابی برابر با آن خیرات کسب می نماید.

وی هدایت کمک های خیرین در مسیر صحیح را مهم ارزیابی کردو گفت: بسیاری از بحران ها و مشکلات بهداشتی و درمانی با کمک خیرین می تواند مدیریت شود خیرات چه با اهدای یک ویلچر گرفته یا یک دستگاه فشار سنج تا احداث ساختمان یا تجهیز آن می تواند بسیار کارگشا باشد.

دکتر کریم  همچنین مردم کرمانشاه را ذاتا بسیار خیرخواه دانست و خواستار جلب مشارکت بیشتر آنان در امور مربوط به خیریه سلامت شد.