بیستم بهمن نخستین درمانگاه تخصصی وابستگی به مواد محرک و روانگردان غرب کشور افتتاح می شود.

مقارن با بزرگداشت فجر انقلاب اسلامی نخستین درمانگاه تخصصی وابستگی به مواد محرک و روانگردان غرب کشور روز سه شنبه بیستم بهمن ماه افتتاح می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر گفت : به دنبال افزایش مراجعان متقاضی درمان وابستگی به مواد موضوع نیاز استان به ایجاد مرکز تخصصی درمانی در شورای سیاستگذاری پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مطرح و مصوب شد تا پس از امکان سنجی نسبت به راه اندازی درمانگاه تخصصی اقدام شود.

دکتر نوری زاد افزود : باتوجه به فوریت و ضرورت احداث این مرکز ، در کوتاهترین زمان نسبت به تجهیز شیفت صبح مرکز بهداشتی - درمانی مرحوم ممتحن اقدام گردید و با تامین نیروی پزشکی تخصصی به یاری خداوند در روز بیستم بهمن ماه این درمانگاه افتتاح خواهد شد.

دکتر نوری زاد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی متولی درمان سوء مصرف مواد است گفت : طرح های جامعی در دست اقدام است که به زودی شاهد خدمات رسانی بیشتر دانشگاه در این زمینه خواهیم بود.