کرمانشاه قطب فلوشیب مدیریت شبکه بهداشتی درمانی شد

کرمانشاه به عنوان قطب برنامه فلوشیب مدیریت شبکه بهداشتی ، درمانی غرب کشور انتخاب شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اعلام مطلب گفت: به دنبال اجرای موفقیت آمیز برنامه فلوشیب توسط معاونت امور بهداشتی  مقرر گردید به منظور ارتقای دانش، نگرش و مهارت های مدیریت سلامت شهرستان در راستای برنامه تحول نظام سلامت ،روسای شبکه بهداشتی ،درمانی ،روسای مراکز بهداشت شهرستان،معاونین فنی و اجرای معاونت بهداشتی دانشگاهها این دوره را سپری نمایند .

دکتر علیرضا احمدی طول این برنامه را 20 روز عنوان کرد وگفت :این دوره اواخر تیرماه  در کرمانشاه با حضور افراد معرفی شده از استانهای غرب کشور برگزار می شود.وی با اعلام اینکه مبنای اجرای برنامه منطقه ای ، کوریکو لوم کشوری خواهد بود گفت :در این دوره دو مبحث مدیریتی شامل بیش از چهل عنوان ارائه می شود که  مباحثی چون اهداف، ساختار و کارکردهای نظام سلامت ، نظام سلامت شهرستان ،نظام مراقبت های اولیه بهداشتی ، پزشک خانواده و نظام ارجاع ، سطح بندی خدمات ، پوشش همگانی خدمات سلامت ، بیمه سلامت ، حسابدار تعهدی ، روانشناسی مدیریت ، مدیریت تغییر، رهبری تحول و تعالی سازمان ،خلاقیت ، نو آوری و کار آفرینی سازمانی و سلامت اداری از آن جمله هستند .

مدیر برنامه فلوشیب منطقه ای همچنین مباحث ارائه شده در سر فصل بهداشتی را موضوعاتی همچون مدیریت سلامت جهت و خانواده ،مدیریت سلامت در بلایا و فوریتها ، پیشگیری از صدمات و ارتقای ایمنی ،مدیریت سوار سلامت و خود مراقبتی و مدیریت سلامت محیط  دانست که در مجموع در 11 بحث توسط اساتید برجسته کشوری ارائه می شود.

گفتنی است قرار است کرمانشاه به عنوان قطب به دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی همدان - کردستان - ایلام و اسدآباد ارائه خدمات نماید.